Няколко неща, които трябва да направите по време на Пълнолуние

1
Никой в Пълнолуние не може да обясни причините за своята агресия, яд, съмнения, безпокойства
Никой в Пълнолуние не може да обясни причините за своята агресия, яд, съмнения, безпокойства

Пълнолунието разпалва огън между хората, който не винаги води до приятни последици.

Ето защо, тази лунна фаза може да се използва така, че да ни донесе късмет, пише ДРУГИТЕ НОВИНИ.

Влиянието на Пълната Луна

По това време Луната винаги е в апогея на своето влияние. Тя оголва страховете на хората, като ни прави по-слаби и беззащитни. В Пълнолуние често се увеличава броят на престъпленията в света. Повечето от тях са непланирани, основани на емоциите.

Никой в Пълнолуние не може да обясни причините за своята агресия, яд, съмнения, безпокойства. У всеки човек вътре започва да ври и кипи нещо опасно, което обаче може да се използва и за добро.

Не е необходимо да предявявате изисквания към другите. Не провокирайте хората, не оказвайте натиск върху тях. Всякакви, дори и най-добрите и безобидни искания имат огромни шансове да получат отрицателен отговор. Резултатът е непредсказуем, така че не се опитвайте да се надскочите или да поправяте този, когото обичате. В тези лунни часове трябва да се плува по течението, и е добре да си купите специална лодка, която ще запази костите ви невредими, защото сегашната лунна река е невероятно опасна.

Какво трябва непременно да се направи в Пълнолуние

Астролози и психолози са установили 7 -те най-важни неща, които просто трябва да се направят, за да не е само денят на Пълнолунието, а и целият следващ период на намаляващата Луна, положителен за вас.

Първо, започнете тази дейност, планове, за които мислите от дълго време. Започнете ги именно в Пълнолуние, в този период всичките ви способности се умножават много пъти.

Ако винаги сте искали да започнете да спортувате или отдавна искате да отделите време за ново хоби, по-добре е да го направите в тази лунна фаза. В Пълнолуние всяко начало обещава огромен успех в бъдеще. Най-важното е да не го захвърлите в по средата.

На второ място, трябва да се създаде нещо. Напишете стихотворение, ако сте поет или създайте нещо, което е продукт на хобито ви. Представете на света нещо красиво, нещо ново. Това ще повиши вашата енергия и ще подобри настроението ви.

Заемете се с любовните дела. Това не се отнася само за съвместно планиране, пътуване, секс. Задължително правете любов в Пълнолуние, тъй като това ще ви освободи от негативните емоции и ще намали емоционалното ви натоварване. Именно в Пълнолуние имате шанс да видите в човек всичките му отрицателни качества и да го обикнете още по- силно.

Не забравяйте в Пълнолуние да се опитате да се отървете от страховете си – срещнете се с тях лице в лице. Клин клин избива, както се казва. На този ден ние можем да видим себе си отвън и да осъзнаем, че се боим напразно. Това се отнася не само за страх от височини, паяци или тъмнината, но също така и за по-силни страхове, като страх от загуба на любов, страх от грешки или от самота.

Помогнете на хората, но безвъзмездно. Така ще може да подобрите отношенията си с враговете си. Всичко добро, което правите без никаква причина, ще се върне към вас в бъдеще.

Бъдете внимателни с алкохола и други зависимости. Задължително оценете вашите силни и слаби страни. За да преминете през Пълнолунието без сътресения, бъдете реалистични и не очаквайте чудо. Не очаквайте, че вашият ангел пазител ще свърши вместо вас тежката работа и ще отстрани проблемите ви. Това можете само вие.

И така - Пълнолунието е най-опасното, и в същото време най-продуктивното за нас лунно състояние. Всеки може да успее, но в същото време, може да падне и в локвата. Пълната Луна преобръща всичко с главата надолу, така че бъдете внимателни.

Източник: ДРУГИТЕ НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари