Някой да си търси кокерчето?

3
Във фейсбук групата "Русе" е пуснат сигнал за скитащо куче с каишка
Във фейсбук групата "Русе" е пуснат сигнал за скитащо куче с каишка Снимка: Facebook / Polina Staneva

Във фейсбук групата "Русе" е пуснат сигнал за скитащо куче с каишка

"От няколко дни се скита кокер шпаньол в "Дружба" 2 и "Дружба" 1 с каишка на врата."

Това стои като информация под публикуваните снимки, които за съжаление са с доста лошо качество и са направени отдалеч, така че животното не се вижда добре.

Апелът на Polina Staneva е, ако някой търси кокер шпаньола си, да се разходи из кварталите "Дружба" 1 и 2. Потребител моли жената да прибере кучето, защото за животните от породата кокер шпаньол оцеляването навън е много трудно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    ХРИСТО
    Тел.: 0884137679 Г. Дянкова" ПРЕДИ 3-4 ДНИ ТЪРСИХА КОКЕР
  • 6
    1
    ПОМОЩ
    Търси се изгубен кокер шпаньол в Русе16 януари 2023 - 14:53 часаРедактор: Виктория Христова "Изгубен от 4 дни - Кокер Шпаньол Може да бъде навсякъде! Моля споделяйте! На 6 години рижав с бяла козина отпред ! Моля всеки, който има информация да звънне или пише! Кучето е домашно и е част от семейството! Предлагаме и много добро възнаграждение! Тел.: 0884137679 Г. Дянкова"
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари