Светофарите на кръстовището между кварталите "Чародейка" и "Дружба" не работят

1
Не се знае кога ще бъде отстранена повредата
Не се знае кога ще бъде отстранена повредата Снимка: "Пътна обстановка и ПТП-та в Русе" / Facebook

Не се знае кога ще бъде отстранена повредата

Светофарите на кръстовището между кварталите "Чародейка" и "Дружба" в Русе не работят.

"От час поне се мъчи човечецът, но няма напредък", пише потребител в социалните мрежи. Постът му предизвика съчувствие към работника: "Поне някой да се сети да му занесе топло кафе или топъл чай няма да е лошо."

Липсва официална информация от Община Русе за проблема. Не се знае кога ще бъде отстранена повредата, затова карайте внимателно, спазвайте предимството и дистанцията, за да не се стига до инциденти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    12
    Дражева
    Бойко Борисов е виновен. Стига с този Пенчо. Един вчера се жалва ,че пътят Русе - Бяла е непочистен и вменява отговорност на кмета Милков при положение, че това е участък, който се поддържа от АПИ! Човека иска при снеговалеж с вятър да няма снежинка на пътя, явно. Пътува се при зимни условия, това е. Съобразяват се гуми, скорост, дистанция.
  • 12
    11
    Бясна
    А къде е полицията?
  • 13
    10
    перо мангалъ
    Устатия кметски модератор и Комуналните мързелуват и нищо не вършат.
  • 1
    9
    Диана Путкалиева
    ВЛАСИТЕ са Румънските цигани а РУМЪНЦИТЕ са Италианските цигани разберете го ве хора веднъж завинаги.ПЕНЧО ти Влашки знаеш ли?
  • 0
    8
    До Русенеца
    Поясни че Власи нямаш предвид Румънци а Румънски цигани да си знае.Белите цигани както ние им казваме .Да е жив и здрав Природното бедствие Пенчо Милков да ни донесе само хубави работи.Абе Пенчо ти да не си Влашки циганин така бел и убав а у дома имам ти Мерак. .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари