Някой би ли дал шанс на тази смела изстрадала душичка?

2

Ветеринарна клиника "Албейтар" приюти малко котенце, след операция на крачето, но за съжаление животинката не може да остане повече в клиниката и си търси мили стопани.

"Намерих тази малка героиня свита под една кола, със счупено краче, изплашена, намръзнала и плачеща", сподели Марияна Боздуганова.

"През изминалата седмица тя успя да събере сили, за да може да ѝ се направи сложната за нейните 700 г операция на крачето. Благодарение на грижите и професионализма на прекрасни доктори вчера всичко мина успешно. Тя е малко бебе на около 2 месеца, изключително любвеобилна, гушлива, обича да меси и да мърка силно. След всичко, през което премина и след всичко, с което се сбори геройски, сега тя единствено иска да намери своите хора и да не стои затворена в клетка вече.

В момента се намира в клиниката, в която направиха операцията на крачето, но не може да остане там за дълго. И аз нямам никаква възможност да я прибера вкъщи. Тя има нужда от дом, където да може да се възстанови. Всички разходи по лечението и храната ще бъдат поети.

Някой би ли дал шанс на тази смела изстрадала душичка?"

Знаем, че по Коледа стават чудеса и се надяваме едно такова да сподели милата животинка. Бъдете благородни, дайте любов и дом на котенцето! Никой не заслужава да живее навън в този студ!

Можете да се свържете с Клиника "Албейтар" на следните телефони:

Д-р Дочева - 0893323631,

Д-р Гавазов - 0897337730,

Д-р Станчев - 0893507278,

Д-р Маринов - 0893507279,

Фризьорски услуги-Даниела Гавазова - 0898441614

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари