НСО ви благодари, че бяхте послушни

0
Националната служба за охрана изказа благодарности след визитата на папата у нас
Националната служба за охрана изказа благодарности след визитата на папата у нас Снимка: Ройтерс

По повод успешното осъществяване на Апостолическото посещение на главата на Римокатолическата църква Папа Франциск в България от 5 до 7 май 2019 г. Националната служба за охрана изразява благодарност на хилядите граждани, присъствали и участвали в събитията през дните на посещението в градовете София и Раковски, за проявеното разбиране, търпение и доверие към работата на служителите на НСО.

Националната служба за охрана се обръща с думи на благодарност и към стотиците представители на българските и на международните медии за тяхната акуратност и професионализъм. Служителите на НСО положиха неимоверни усилия да подпомогнат журналистическата работа на екипите на местата на събитията по програмата на посещението, както и дейността на служителите от българските институции, благодарение на които медиите имаха възможност да направят милиони по света свидетели в реално време на посланията от историческото посещение на Папа Франциск в България.

Националната служба за охрана ще продължи да изпълнява професионално и посветено мисията си за опазване на живота и здравето на гражданите и при все така ефективно взаимодействие с институциите от системата за сигурност на Република България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари