Новосъздаденият клуб по кану каяк "Дунав" - Русе търси помощ

1
Клубът публикува емоционално писмо на официалната си страница във Фейсбук
Клубът публикува емоционално писмо на официалната си страница във Фейсбук Снимка: Дунав - Русе

Новосъздаденият клуб по кану-каяк "Дунав" - Русе, воден от треньорките Ева Пашева и Маринела Цонева, търси помощ за децата, занимаващи се със спорт.

Клубът публикува дарителско писмо на официалната си страница във Фейсбук:

ДАРИТЕЛСКО ПИСМО

С това писмо ви призоваваме да подпомогнете една истинска кауза за деца, който са от 10- 18 годишна възраст и тренират любимия си спорт кану- каяк, желанието им е да продължат да се развиват по този път.

Това дарителско писмо го пишем към всички хора, граждани, управители и собственици на фирми, който искат да помогнат от сърце на тези 32 деца, ученици от Спортно училище и други училища в Русе. Тези деца членуваха в Спортен клуб по кану- каяк „Георги Демирев” заедно с треньорките си Ева Пашева И Маринела Цонева. Председателката на този клуб Цвета Демирева освободи треньорите и осуети участието на децата в Държавния шампионат, като заключи базата и остави огромно разочарование в техните детски души.

Всички ние родители, състезатели, треньори и фенове се хванахме ръка за ръка обединени от каузата да създадем нов клуб, които нарекохме „ДунавРусе. В него ще тренират децата на Русе, който са многократни Републикански шампиони на България, национални състезатели, представящи Русе и България и тяхната цел е да имат отбор и треньори.

Нашата цел е децата да продължат да се развиват и тренират за да продължат да имат високи спортни резултати.

Децата ще бъдат пример за други деца в гр. Русе, как трябва да расте здраво и отговорно поколение, научено на труд и изграждане на ценностна система. Спорта кану- каяк е един от най- красивите и тежки спортове, децата се изграждат феноменално и физически и психически.

За да се осъществи пълноценно тяхната подготовка и мечтата им да продължат да се занимават с любимия си спорт е необходима материална част която е скъпа, една едноместна лодка струва в зависимост от производителя и възрастта на детето от 1600- 6000лв. Едно гребло струва от 300-800лв. Имаме и нужда от спортни съоръжения като : лостове, пудовки, дискове, ластици, медицински топки и др.

От сърце ви се молим да помогнете, който с каквото може и с колкото може, за да спасим каузата и Олимпийския принцип „Дойдох видях и победих”

Ние от наша страна можем да рекламираме вашата фирма на лодките , греблата и екипите.

НЕКА ЗАЕДНО ОБЕДИНЕНИ В ИМЕТО НА ДЕЦАТА ДА ИМ ПОМОГНЕМ ОТ РАЗОЧАРОВАНИЕТО, КОЕТО ИМА В ТЕХНИТЕ НЕВИНИ ДУШИ И ДА ИМ ДАДЕМ ЛЪЧ НАДЕЖДА.

Банкова сметка

СДРУЖЕНИE СККК „ДУНАВ”- РУСЕ

Гр.Русе ул. Професор Баларев” №1

КЛИЕНТСКИ №. М60956

IBAN: BG03RZBB91551015068255 в лева

IBAN: BG62RZBB91551015068260 в eur

IBAN: BG RZBB9155

За повече информация :

Старши треньор и Председател на СККК” Дунав”- Русе Ева Пашева

GSM: 0887424215

Email: [email protected]

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари