Новоремонтиран софийски булевард ще бъде отново ремонтиран

0

Фирмата-изпълнител е оставила след себе си и мръсотия

След по-малко от три месеца новоремонтираната част на бул. „Тодор Каблешков“ се нуждае от нов ремонт. Екип на БГНЕС установи на място, че на места настилката е пропаднала, на други се е надигнала, на трети места и най-вече около капаците на шахтите паветата се вадят безпроблемно. Неприятно впечатление прави и мръсотията, която фирмата-изпълнител е оставила на територията на ухото, където въртят автобуси и тролеи.

Агенцията се свързва със зам.-кмета по обществено строителство в Столичната община Ангел Джоргов, който от нас научи за проблемите и обеща, че до петък всички забележки ще бъдат отстранени за сметка на фирмата-изпълнител.

От вторник до петък ще направят всичко, за което агенцията сигнализира. Независимо дали се дължи на тяхната работа, дали е нещо вандалско или колчетата са счупени от кола“, заяви той.

Попитан на какво се дължат дефектите, Джоргов каза, че те може да са вследствие на дъждовете, излели се през януари или на некачествена работа.

Обектът още не е в гаранция, защото ние не сме го приели като такъв, тъй като той се приема нацяло“, коментира той и увери, че общината няма да плати нито лев за този ремонт, който се налага сега.

Зам.-кметът се ангажира в петък лично да провери какво е свършено и увери, че също така ще бъде изчистена и замърсената територия на спирка “Ж.К. Гоце Делчев“. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари