Ново прецакване на родна бензиностанция

8
Варненка зареди дизел за 3,26 лева за литър, а плати с 11 стотинки по-скъпо
Варненка зареди дизел за 3,26 лева за литър, а плати с 11 стотинки по-скъпо

Варненка зареди дизел за 3,26 лева за литър, а плати с 11 стотинки по-скъпо

Цените на горивата у нас стигнаха до рекордно високи цени за литър. Покачващата се инфлация, както и икономическата обстановка допринесоха сериозно за това. Много търговци бяха принудени да затворят, а други дори фалираха. Има обаче и такива, които ще спечелят най-много, но с хитринки.

За такъв случай разказа варненка, цитирана от GlasNews.bg.

Жената отишла да зареди дизелово гориво в една от бензиностанциите в квартал „Владиславово“. На външната табела цената на дизелът била 3,26 лева за литър. След като сипала 29,670 литра, тя отишла да плати. Изненадала се, когато видяла касовата бележка. На нея цената се оказва различна – с 11 стотинки по-висока. Така вместо да плати 96,72 лева за почти 30-те литра, тя се наложило да плати точно 99,99 лева. Разликата от 3,27 не е голяма, но въпросът, разбира се, е принципен. В разказа си пред медията Юлия Добрева сподели, че при опит да говори със служителката за проблема, тя се развикала. Започнала да я обижда, дори я нарекла нахална.

Служителката ни навика с такива обидни думи и ни се разкрещя, че си тръгнахме. Болно и обидно ми е“, допълва тя.

Единственото обяснение, което е дадено на Юлия, е, че от бензиностанцията чакали да дойде човек, който да смени цената на рекламното им табло.

Дали обаче това наистина е така, или е поредният трик за печалба. Решихме да проверим. При опит да се свържем с управителя на бензиностанцията обаче, установихме, че телефонът им е изключен, допълват от медията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    До 5 и 6
    Много сте ТЪПИ това рашистките копейкаджийски тролчета! Фалшивите новини, спуснати като опорки от Митрофанката само малоумници като вас могат да разпространяват! Жалки безродни предатели на България!
  • -1
    6
    Знаещ
    цените са високи защото от тях вземат 1 лев за войната в Украйна. Я се сетете кога вдигнаха цените след като прилетя Урсулка или преди това ?
  • 2
    5
    Хмм
    Вместо да пишете глупости тук, някой да си направи труда да иде и провери на Дунав мост, колко цистерни с горива заминават за Украина... После горивата били скъпи. Като има търсене се качва и цената, а повярвайте ми 10 камиона по 20 25 тона минават на ден.. Америка плаща техните горива ама нашите Не!
  • 6
    4
    НААП
    В случая бензиностанцията подлежи на глоба,ако е обратното не ,на таблото да е по-голяма сума,а на колонката по-малка,в такива случаи веднага се уведомява НАП.
  • 11
    3
    Много
    Сте заблудени, бензиностанциите в момента са на 100% печалба тъй като самите те си регулират цените, ама нали и пе**расите които си избрахме и на тях дават да лапат така ще е. Ако с мирни преговори се решават нещата нямаше да има ПСВ,ВСВ и.т.нт.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари