Ново попълнение в Областна администрация

1

Днес, 15.11.2016 г., г-н Станимир Станчев – заместник областен управител на област Русе поздрави с добре дошли четиримата нови служители в Областна администрация Русе, които са наети на работа по Национална програма за заетост и обучение на хора с трайни увреждания.

В продължение на 24 месеца трима от тях ще работят в дирекция “Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост” и един в дирекция “Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността”.

Заместник областният управител увери новоназначените служители, че могат да разчитат на съдействие и подкрепа, както от ръководството, така и от страна на експертите в Областна администрация и им пожела да са здрави, все така силни и упорити.

Основна цел на Националната програма за заетост и обучение на хора с трайни увреждания е повишаване пригодността за заетост и осигуряване на заетост на регистрирани в Дирекция „Бюро по труда” безработни хора с трайни увреждания в трудоспособна възраст, като предпоставка за преодоляване на социалната им изолация и за пълноценното им интегриране в обществото.

Включването на хора с увреждания в трудовия процес е основна предпоставка за тяхната интеграция в обществото и подобряване качеството на живот.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари