Две нови жертви на COVID-19 у нас

2
Заразените с коронавирус у нас са вече 477 души, новите положителни случаи са 28
Заразените с коронавирус у нас са вече 477 души, новите положителни случаи са 28

Мъж на 81 години в Стара Загора е починал от коронавирус, той е бил приет с инфекция на коронавирус преди 7 дни, съобщи на редовния сутрешен брифинг на Националния оперативен щаб ген.-майор проф. Венцислав Мутафчийски.

Починал е и мъж, който се лекува в "Пирогов". 

Заразените с коронавирус у нас са вече 477 души, новите положителни случаи са 28. 

В София са 21 случаите, в Пловдив – 2, в Смолян – 2, в Бургас, Кърджали и Велико Търново по един. Заразен е още един лекар, като с това заразените медици вече са 21.

Излекувани са общо 30 души, като има нови петима излекувани - 3 във ВМА, един от Пещера, един пациент от Пловдив. Общо излекуваните са 20 мъже и 10 жени. Най-младият излекуван е на 27 г., най-възрастният е 80-годишен мъж. Средната възраст на излекуваните е 47 години.

От проведеното изследване на народни представители и персонал има двама установени освен д-р Адемов, това са двама депутати, които вече са известни.

Съпругата на депутата Адемов също е с положителна проба, но за момента няма нужда от поставянето на парламента в карантина. Решението за работата на НС трябва да се вземе от неговото ръководство, каза проф. Мутафчийски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари