Нова рубрика помага на русенци да разберат за кои мерки могат да кандидатстват

1
Това ще ни помогне да се ориентираме в потока от информация
Това ще ни помогне да се ориентираме в потока от информация Снимка: Елица Ангелова / Фейсбук

Областният информационен център – Русе ще предоставя актуална и обобщена информация на всички заинтересовани физически и юридически лица по отношение на мерките за подпомагане във връзка с икономическите и социални последствия от COVID-19.

Тя ще бъде поднесена по начин, който да улесни потенциалните бенефициенти лесно да се ориентират в потока от информация и бързо да намерят процедурата, по която биха могли да кандидатстват. Коя процедура е активна, кой може да кандидатства по нея и пред кого, ще е ясно от още от пръв прочит.

За подробностите ще бъде посочен линк, който ще отвежда към пълната официална информация. Специалната ни рубрикаМерки срещу последствията от COVID-19“ ще информира не само за процедурите по оперативните програми, но и за всички други мерки, които държавата отваря. Новата рубрика ще намерите от утре, 09.12.2020 г., във фейсбук страницата на Областния информационен център – Русе и на сайта на Община Русе в раздели „Новини“ и „Полезна информация за гражданите“.

Експертите на ОИЦ-Русе ще отговарят на въпроси и ще дават допълнителни разяснения. Към тях можете да се обръщате чрез опцията „съобщения“ на фейсбук страницата на центъра, на имейл [email protected] или по телефона на номер 082 506 899.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари