Нова реклама представя България като „умно място с умни хора”

4
Посланието на клипа e, че у нас живеят хора с качества и интернетът ни е високоскоростен
Посланието на клипа e, че у нас живеят хора с качества и интернетът ни е високоскоростен

Нова реклама представя България като най-добрия избор за инвеститорите.

Клипът със слоган „Move to move you” е създаден по поръчка на Българската агенция за инвестиции като част от нова стратегия за позициониране на България като дестинация за бизнес.

Видеото с дължина 98 секунди е на режисьора Мартин Илиев, оператор е Александър Станишев, а музиката – на Калоян Димитров. Автори на кадрите с дрон са на Димитър Караниколов, Владислав Терзийски и Стефан Н. Щерев. Рекламната агенция, продуцирала поръчката, е „Априори“.

Едно от основните послания в клипа е, че България е в Топ 10 в света по скорост на интернет и е на трето място в света по брой IT специалисти. Показани са деца с медали – видимо шампиони от световни първенства по математика. Във видеото се подчертава, че българските заводи за авточасти „помагат на 90% от европейските коли да се движат”.

Посланието е „Умно място с умни хора”, като се залага на качеството на човешкия ресурс.

„Тук все повече неща се движат напред… докато не спрат. Само за момент“, казва дикторът и следват кадри от красивите кътчета из България.

Най-новата реклама на България е част от голям проект, който трябва да промени маркетинговата стратегия на страната. Финансиран е със средства от Европейската програма за иновации и конкурентноспособност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари