Нова измама с името на БДЖ

0
Дружеството призовава своите клиенти да не се подлъгват от съмнителни предложения
Дружеството призовава своите клиенти да не се подлъгват от съмнителни предложения Снимка: БГНЕС

Дружеството призовава своите клиенти да не се подлъгват от съмнителни предложения

Поради продължаваща поява на фалшива реклама вече на няколко места във виртуалното пространство, чрез която потребителите са подканвани да отговорят на кратки въпроси и да закупят карта за цялата железопътна мрежа в България, екипът на БДЖ информира своите клиенти, че предложението е измама.

За злоупотребата с името и логото на дружеството, БДЖ ще се обърне за съдействие към отговорните институции.

БДЖ призовава своите клиенти да не се подлъгват от подобни съмнителни предложения и също така се обръща с молба да докладват и сигнализират при забелязани нередности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Александър
    То в територистан освен институций и проституц ий нещо друго има ли? В UK се вади пенсионерс ка карта и пътуване в ця лото кралство! А измами те са плод на гнилото ви нашмъркано поколение чекиджий! Най доброто лекарство е ГЛОК-17! Ще чакам аз полиция, прокуратура съдий и адв окати да ми губят време то! Ама диалог- в Басмут ама не ви стиска, глупа ци и вашето изродено татуирано поколение!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари