Нова дрога превръща жените в нимфоманки

0
Нова дрога превръща жените в нимфоманки

Нова виагра, която превръща дори най-студената жена в разкрепостена нимфоманка, е тоталният хит в София. Екстракт от билки, прибавен към безалкохолно, кара жените буквално да полудяват. Само няколко капки и желаната мацка е готова за леглото, твърдят пробвали от чудодейната съставка.

Ниската цена и дълготърсеният ефект правят продукта изключително популярен, но специалисти предупреждават, че има цял куп странични ефекти. Само срещу около 50 лева може да се сдобиеш с въпросните капки, твърди “Всеки ден“. На жаргон го наричат „Стръвница“, а иначе търговското наименование е JBL.

Според дилърите съставките се съвсем безвредни – бял равнец, стевия, мащерка и още 3-4 дара от природата. Препоръчват обаче тинктурата от 10-на капки да бъде разтворена във вода или в краен случай в безалкохолна напитка и се кълнат, че „Стръвница“ е абсолютно безвредна.

Това обаче се оказва, че съвсем не е така. Защото опитали от новото „чудо“ се оплакват от опасни странични ефекти. Няколко момичета получили халюцинации веднага, след като изпили „горчивата“ чаша. А една част от тях получили и т.нар. флашбек. Това състояние е характерно за силните синтетични наркотици като ЛСД и представлява повторно изживяване на наркотичното опиянение след различни периоди от време – сигурен белег, че се уврежда директно мозъкът.

Омайното биле се харчело като топъл хляб, като често жертви ставали нищо неподозиращи разгорещени девойки. Охранители от нощните барове и дискотеки са категорични: „Пазете си чашите, за да не станете жертва на похотливи перверзници“.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари