Нова акция на "Възраждане" срещу маските

1
Активисти на ''Възраждане'' опитват да влязат в голям хранителен магазин във Варна
Активисти на ''Възраждане'' опитват да влязат в голям хранителен магазин във Варна

Активисти на ''Възраждане'' опитват да влязат в голям хранителен магазин във Варна

Поредна акция на ''Възраждане'' срещу маските. Действията идват, след като в голям хранителен магазин са изискали от активисти на партията да си сложат предпазни маски. Случаят е от Варна, където има по-строги противоепидемични мерки от 1-ви август.

Активисти на ''Възраждане'' опитват да влязат в голям хранителен магазин във Варна, без предпазни маски. В хипермаркета обаче отказват да ги обслужат и напрежението ескалира.

"В една от чуждите магазини в България не се обслужват клиенти, които не носят т. нар маски, казвам т. нар., защото тези маски представляват едни вредни за здравето парцали, които предизвикват алергии и астма", изтъкна Костадин Костадинов, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Симпатизантите на партията блокират входа на обекта и не допускат влизането на други клиенти. Стигна се до намесата на полицията, а един от активистите беше задържан.

Вирусолозите напомнят, че за момента маските имат най-голяма голяма ефективност за намаляването на разпространението на вируса.

"Маските имат защита, дори едно парче плат, да речем тениска, правени са такива проучвания, може да даде защита 50-80% от това, което ние отделяме, което ние приемаме", обърна внимание проф. Радостина Александрова.

Въпреки препоръките, от "Възраждане" продължават да настояват да няма ограничения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    Който и да е
    Много ме кефи как руските промивки винаги плямпат едни и същи глупости за САЩ агресора и нищо за ДС и КГБ.
  • 1
    6
    !!!
    Вгъзраждане са партията на народа!
  • -1
    5
    Всички, ама всички...
    Всички фашисти от "Израждането" на Копейкин в затвора! Не може да нарушавате разпорежданията и законите в тази държава, дребни копейки. Да видим дали ще бъдете глобени поне?
  • -3
    4
    TrEsDE
    Браво на Костадинов! Така трябва срещу сащническата пропаганда, така трябва срещу фалшификацията, така трябва срещу настинката, така трябва срещу платените от федералния резерв на сащ "анализатори"! Разбира се, че коментатори 1, 2 и 3 са сащнически роби, безмозъчни твари и са готови на всичко да следват кактото им кажат работордателите им - уродите от сащ!
  • 4
    3
    Който и да е
    Костя копейкин изключително глупав и невъзпитан човек, на когото само примато-производните вярват и се кланят. На тези избори ти пожелавам сбогом костяк!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари