Нов порой се изсипва над Карлово

0
Кризисният щаб е в непрекъснат режим на работа
Кризисният щаб е в непрекъснат режим на работа Видео: Подбалкански Новинар

Нов силен порой се изля тази вечер над Карлово

Светкавици и гръмотевици раздираха небето и уплашиха местните.

Още неотърсили се от вчерашния воден ад карловци треперят, защото част от града беше наводнен.

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов каза, че според него дъждът не е толкова силен като вчера, цитиран от Подбалкански Новинар.

Сиректорът на пострадалата гимназия по ЖП транспорт Стефан Филчев съобщи, че положението е много сериозно, че чака да спрат гръмотевиците и отива до училището да види какво става. „Отново страшен порой и гръмотевици над Карлово. Няма ли милост?“, коментира Стефан Филчев.

В двора на училището днес бяха поставени бентове от торби с пясък, за да се предотврати наводнение. 25 военнослужещи от 61 Стрямска механизирана бригада се включиха днес в помощ на пострадалата гимназия. На помощ на местната власт за разчистването на улиците и наводненията в къщи, магазини, двогове и мазета се отзоваха много строителни бизнесмени с техника и доброволци.

В момента продължава да вали над Карлово, но пороят понамаля.

Кризисният щаб е в непрекъснат режим на работа.

В Сопот също премина силен дъжд, примесен с градушка. Порой с градушка се изля и в Русе, като в момента продължава да вали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Обективен
    Природата си връща за тоталната сеч на дървета в планината.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари