Нискотарифна компания пуска нощни автобуси от Русе

9

Немската нискотарифна автобусна компания Flixbus разширява мрежата си.

След като през март тя навлезе на пазара у нас с линии от София до Букурещ, Виена и Будапеща, от 14 юни предстои такива да стартират до морето.

Конкретно пътувания ще има до Варна, Обзор, Слънчев бряг и Бургас. Освен до Черноморието FlixBus ще има линии и до други места в страната.

"От средата на юни мрежата в България продължава да се разраства с ежедневни нови линии с нощни автобуси от Русе, Разград, Шумен, Варна, Обзор, Слънчев бряг и Бургас до Брашов, Плоещ и Букурещ", съобщават от фирмата.

Целта е тези линии да позволят лесен трансфер на пътниците от България до други 15 дестинации, включително Италия, Испания, Франция и Германия.

Цeнитe зa линиитe oт и дo мopeтo щe тpъгвaт oт 29,90 лeвa, ĸaтo зa oгpaничeн пepиoд щe бъдaт пpeдлaгaни нa пpoмoциoнaлнa цeнa oт 19,90 лeвa.

Европейският доставчик на транспортни услуги даде начало през втората половина на месец март на първите си ежедневни маршрути от София до Австрия, Унгария и Румъния.

Само с едно прекачване от основните за мрежата автогари в Букурещ, Будапеща или Виена българите могат да пътуват с FlixBus до повече от 15 държави в Европа, сред които Италия, Испания, Франция и Германия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари