Николета Лозанова замразява бръчки за 50 лева

1
НиЛо се подложи на най-новата процедура против бръчки и сланинки у нас- криосауна
НиЛо се подложи на най-новата процедура против бръчки и сланинки у нас- криосауна

НиЛо се подложи на най-новата процедура против бръчки и сланинки у нас- криосауна.

Водещата на „Папараци“ се похвали в социалната мрежа, че първа от ВИП персоните се е замразила. „Първа пробва новата ни Cryosauna - 134 градуса, за 3 минути, 600 калории по-малко, по-добро здраве и тонус. Студът се оказа приятно състояние,“ изфука се НиЛо. Еднократната процедура струва 50 лева, пише BIG5.

Първоизточникът на криосауната е криотерапията, която като метод е известна много отдавна. В древността хората, например в Русия, са вземали ледени вани за подмладяване. Едва в наши дни е доказано, че студът активизира имунната система, мобилизира ендокринната и хормоналната система, създава устойчивост към стреса и повишава самочувствието и работоспособността.

За целта са разработени т. нар. криосауни. Процедурата продължава едва от 1 до 3 минути, но предизвиква мигновена реакция. В този кратък контакт на кожата на тялото с охладен до минус 140 градуса газ, предизвиква благотворен ефект върху организма още в първите 5-10 минути след кратката процедура и трае около 6 часа.

Лечебното въздействие е върху целия организъм дори и върху органи, които не са подложени директно на охлаждане, но неговата интензивност и продължителност непряко са свързани с площта на контакт между тялото и охлаждащия газ. Криотерапията се използва за лечение на бронхиална астма, ревматоиден артрит, псориазис, целулит, екзема, алергии, изгаряния, травми и др.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари