Николай Събев се оттегля от политиката

3
Ще съм полезен в подобряването на бизнес средата повече, отколкото бих бил на политическата сцена, казва Събев
Ще съм полезен в подобряването на бизнес средата повече, отколкото бих бил на политическата сцена, казва Събев Снимка: БГНЕС

Ще съм полезен в подобряването на бизнес средата повече, отколкото бих бил на политическата сцена, казва Събев

Водачът на листата на „Продължаваме промяната“ в Русе Николай Събев излезе с позиция защо се отказва от депутатското място, съобщава Русе Медиа. Той подаде заявление в ЦИК, че няма да бъде народен представител. Оказва се, че Събев се оттегля изобщо от политиката и ще се посвети отново на бизнеса.

Ето какво сподели бившият транспортен министър:

„Преди година и половина се включих в един ентусиазиран отбор от млади хора, защото вярвам, че България трябва и може да се промени. Исках да покажа, че и моето поколение, и хората, които са изградили силен и успешен бизнес трябва да са част от изграждането на една нова България.

Днес виждам, че „Продължаваме промяната“ е спечелила сърцата на много българи и съм сигурен, че това, което започнахме тогава, вече е кауза на голяма част от обществото.

Политическият start-up вече е утвърдена партия и аз съм спокоен за бъдещето ѝ.

Никога не съм искал да бъда професионален политик и сега смятам, че ще съм полезен в подобряването на бизнес средата повече, отколкото бих бил на политическата сцена.

Оставам част от отбора и съм насреща да помагам.

Продължаваме промяната!“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    хахаха
    А лозунгът: "да си довършим работата" , какво точно означаваше ? Сектанска му работа. Сигурно не му дават да ходи бос в парламента а той бъдейки верен будист неще да мачка насекомите. Защото из Русе бос ходеше по ресторантите. Изкуфял дърт сектант.
  • 3
    5
    До 1.
    Не знам колко гласа е събрал, на моя го изпусна.
  • 4
    4
    дупетат
    Дреме му за 50 хил.Русе на дедо Еконтой. Живее си на чист въздух в Созопол и рядко припарва на обгазяването при нас в Русе.
  • 3
    3
    сем. Пенчеви
    Ние си знаем.
  • 20
    2
    русенец
    Дойдох, видях, осрах! Сега е време да сера другаде. Иначе дедо Еконтий е типичен български "бизнесмен". А България - страна от третия свят според ООН.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари