Николай Събев, "Продължаваме промяната": Време е да направим нещо

3
"Ние правим много неща за Русе, не от днес, а от години. Работим за това Русе да е привлекателно място за бизнес и работа", заяви Събев
"Ние правим много неща за Русе, не от днес, а от години. Работим за това Русе да е привлекателно място за бизнес и работа", заяви Събев Видео: Русе Медиа

"Продължаваме промяната" регистрира своята листа в Русе за предстоящите избори

"Ние тръгваме убедени, че нещата ще се случат в България. Крайно време е. Да ме накарат на стари години да изляза с децата си да викам по площадите на Русе "Оставка" - това на нищо не прилича! Време е вече да направим нещо", каза пред журналисти водачът на листата Николай Събев.

Той ще разчита на добронамерения тон в кампанията. "Доброто възпитание и добрата култура е нещо, което ще показваме", каза Събев. 

"Ние правим много неща за Русе, не от днес, а от години. Работим за това Русе да е привлекателно място за бизнес и работа", категоричен бе собственикът на "Еконт". 

Николай Събев  се надява да спечелят поне 3 депутатски места в бъдещото Народно събрание. 

Областният координатор на „Продължаваме промяната“ Валери Андреев обясни, че в листата има хора от различни поколения, от различни специалности, които могат да допринесат за покриване на един по-пълен спектър от всички проблеми, които трябва да бъдат решени по най-добрия начин.

Ето и цялата листа:

1.Николай Събев

2.Рена Стефанова

3.Велико Минков

4.Калоян Иванов

5.Цветомир Конов

6.Митко Недялков

7.Пламенка Ангелова – ПД „Социалдемократи“

8.Орлин Пенков

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Викаха му "пешкира". Защото се оправяше с всякакви загорели мърсотии.

Харесай Дунавмост във Фейсбук