Николай Събев: ПП-ДБ са средство за удоволствие в ръцете на сексуален доминант

13
Коментар на Николай Събев в социалната мрежа
Коментар на Николай Събев в социалната мрежа Снимка: Николай Събев / Facebook

Коментар на Николай Събев в социалната мрежа

„Не възприемайте сериозно ППДБ. Те са просто средство за удоволствие в ръцете на сексуален доминант“, написа Събев в социалната мрежа.

Припомняме, че Николай Събев е собственик на куриерската фирма „Еконт“ и бе водач на листата на „Продължаваме промяната“ в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    29
    Доминатора
    Предполагам че и той е минал по този път,добре е запознат и се изказва като препатил от ръцете на доминанти разни
  • 3
    28
    Кольо
    Е да като ти вземат хранилката почваш така да приказваш. Има логика🤔😆
  • -2
    27
    Запознат
    Пък Събев е средство за удоволствие на някой педераст от Задкулисието! Сфинктерът му е разпран от ибани. Явно за да запази бизнеса си , е започнал да злослови против ПП-ДБ, щото знаете какво става с нелоялните към мафията и Кремъл в България, и се активират бухалките на Прокуратурата, ДАНС, МВР, тайните служби и т.н.! Вижте какво става в момента с някои магистрати, чиновници и политици които са нелоялни към мафията, задкулисието и Кремъл и ще ви стане ясно защо това говно Събев е заел такава позиция на "задна прашка" за да спаси бизнеса си?!
  • 2
    26
    Нуню Нюнев
    Не е ли прав човека!
  • 4
    25
    Анастасия
    Tе са ясни или поне станаха ясни. А ти кой си (извън бизнеса) и какво диреше там?! Това кажи, не плюй там, където си лизал, но не се е получило това, за което си си платил...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари