Николай Събев поиска оставката на Асен Василев и Даниел Лорер

5
Трябва незабавно да напуснат ПП, ако са почтени, написа бившият министър на транспорта
Трябва незабавно да напуснат ПП, ако са почтени, написа бившият министър на транспорта Снимка: Фейсбук

Трябва незабавно да напуснат ПП, ако са почтени, написа бившият министър на транспорта

Бившият министър на транспорта в кабинета на Кирил Петков Николай Събев поиска оставката на Асен Василев и Даниел Лорер.

Според Събев те трябва напуснат и "Продължаваме промяната".

"Ако са почтени, Асен Василев , Даниел Лорер и групата им трябва незабавно да си подадат оставките и да напуснат ПП", написа още Николай Събев, след като стана известно, че коалицията ПП - ДБ губи изборите с около 2 процента от ГЕРБ - СДС.

Под публикацията заваляха коментари с въпроса "Защо".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Танас
    Ми то и сега като транспортен министър шофьорите му товарят и разтоварват камионите по време на паузата .де да знае горкия че това е наказуемо .ма то тъи еконта няма излишни пари за шерпи
  • 4
    7
    За крадене нямало нищо
    поне за чукане има ли ? Ние сме от такава фирма !
  • 16
    6
    Тото
    Щом дори Дядо Еконтий напусна Русе преди няколко години, значи нещата са плачевни. Масово русенските милионери напуснаха града по времето на Пенчо. А робите по заводите много преди това. То не остана нищо за крадене в нашето вехто Русе.
  • 18
    5
    Санди
    Дядо Еконтий трябва да каже най после,КАК и с КАКВИ пари на КОГО, направи фирмата си,че сега да ни демонстрира морал и поуки! Как потъпкваше и с коя помощ законите на България работейки против държаваните пощи? А има и други интересни въпроси!
  • 21
    4
    хахаха
    Абе, дядо ! Ти да не смени будизма с християнството ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари