Николай Събев: България се ползва с изключение по отношение на енергийните доставки от Русия

0
"Не ни е страх от предсрочни избори. Нови избори могат да се случат след 4,3,2 години - няма значение, важното е да си изпълняваме обещанията", каза транспортният министър
"Не ни е страх от предсрочни избори. Нови избори могат да се случат след 4,3,2 години - няма значение, важното е да си изпълняваме обещанията", каза транспортният министър Снимка: БНТ, стоп кадър

"Подсигурени са доставките на нефт за България от Русия с нужните кораби. България се ползва с изключение по отношение на енергийните доставки на енергоресурси от Руската федерация, които включват нефт и други суровини"

Това заяви в "Говори сега" по БНТ  министърът на транспорта Николай Събев.

По думите му за България е важно да не бъдат спирани доставките на отработеното ядрено гориво.

"Не ни е страх от предсрочни избори. Нови избори могат да се случат след 4,3,2 години - няма значение, важното е да си изпълняваме обещанията. Българите за първи път имат пред себе си една истинска коалиция - всяка една партиите има собствено лице, ясна програма и принципи. Коалиционното споразумение не е така детайлно, както в Германия, доста от нещата не са вписани, а някои от нещата, които са написани, имат нужда да бъдат преразгледани от коалиционните партньори", допълни Николай Събев.

Според него "Продължаваме промяната" е истинска партия, като целта е подреждането на държавата. Николай Събев добави, че няма амбиции да управлява партията и да застава на ръководни позиции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Куриерски услуги
    Какво става Еконте, като ганосари се въртяхте и комунисти путинисти останахте. "Чудесен" музикален фон сте си пуснали на учредяването в имотите на червения олигарх Гергов Свинаря. Песен с долни псувни непосредствено след деня на българската Конституция. Простаци долни! Не можете да скриете червено-ошихархичната си същност.
  • 4
    2
    Ппп
    Как с Руски кораби ?Нали забранихте достъпт им до нашите пристанища .Кой лъже?
  • 11
    1
    Що така, бе?
    Нали голям го вадехте, да ви ЕПМ? Нали „Слава уСраїні“? Нали НАТО? Нали €врогейски съюз? Май четвъртитият ви опря в цвайтера, а? Пак станахте на путки, идиоти безподобни...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари