Николай Радулов: Тошко Йорданов ни казваше, че ние сме нищо

0
Дълго ни повтаряха, че ние сме никой, че ще гласуваме, както ни се разпореди
Дълго ни повтаряха, че ние сме никой, че ще гласуваме, както ни се разпореди

Дълго ни повтаряха, че ние сме никой, че ще гласуваме, както ни се разпореди

„Чувствам се облекчен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никой, че ще гласуваме, както ни се разпореди. Това е много унизително за нас”.

Това заяви в предаването „Здравей, България” по NOVA Николай Радулов, който вчера напусна ИТН.  

„Няма как да ме купят, няма как да ме напазаруват, няма как да ме притиснат. Имаме лидерска партия с лидер, който не познаваме. Но от негово име ни се казва какво да правим. При всеки опит да обясним, че сме народни представители и хората са ни избрали, ни се казва, че сме нищо и Слави Трифонов ни е вкарал в парламента. Хората ми казваха, че не искат да гласуват за Трифонов, но ще гласуват за мен”, заяви Радулов.

„В миналото НС Тошко Йорданов го каза право в лицето на Ива Митева, която тогава беше председател на НС. Даже нещо подобно и каза от трибуната на НС. Тя го попита дали няма да ни остави да вземаме решения, защото само отгоре ни се спускат нещата. Той каза: „Вие сте нищо. Слави ще взима решенията и ще ви казва какво да правите”, продължи Радулов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    русенец
    Ясно, той ви е казвал, че сте нищо, мачкал ви е, а вие сте търпели! Когато някой е платил за вас повече пари въпреки, че сте нищо, ви се е появило чувството за достойнство!:) Дейба и боклуците ви, дейба!
  • 3
    1
    Ха?
    'Ма вие наистина ли си повярвахте, че сте *нещо*?!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари