Николай Марков: Министърът на здравеопазването лъже като каруцар за складови наличности от медикаменти

3
Вече в цели болници и лекари липсват, следствие на дългогодишно престъпно държавно управление!
Вече в цели болници и лекари липсват, следствие на дългогодишно престъпно държавно управление! Снимка: Евроком

Вече цял месец министърът на здравеопазването лъже като каруцар за складови наличности от медикаменти 

Стигна до това, да ни убеждава, че имало проблем само в логистиката при факта, че дори в ключови болнични отделения липсват кръвоспиращи препарати. Вече в цели болници и лекари липсват, следствие на дългогодишно престъпно държавно управление! Липсва всичко, освен голословните менторски заблуди на министъра, заради които хиляди наши бащи, майки и деца губят всеки ден животите си. За мен това са престъпления по служба и престъпна безотговорност!

––––––––––––––––––––––––––––––

Престъпление от страна на ББ е и цялата организация на кризата с Ковид 19, продължаваща яростно с масова смъртност, следствие само на престъпна безотговорност. Крайно време е да се каже на глас, че освен видимото девиантно поведение, това лице е и обществено опасно и съответно да понесе своята наказателна отговорност. Не може заради един престъпно овластен и психично болен човек, да измре цялата държава и да няма институция, която да спре този геноцид срещу цял един народ.

––––––––––––––––––––––––––––––

Извършените престъпления около развитието на кризата с Ковид 19 имат критична стойност и са сериозна предпоставка за пряка заплаха за националната сигурност – търпението на всички граждани е изчерпано, а логичните последствията ще бъдат неконтролируеми. Няма как ние да погребем всичките си близки, заради една престъпна и разюздена политическа мафия, а лицата свързани с нея да останат недокоснати. Няма как да стане, господа другари – в огънят на кризата ще горим заедно.

От затвор се излиза сравнително бързо, от гроб – никога.

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Май е такъв един месец, в който да идеш на плаж е още рано, а да започнеш диета е вече късно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук