Николай Марков: Действията на управляващите у нас са обида за човешкия интелект

2
"Видно имитаторите вярват, че след като те самите се подложат на световен медицински експеримент с "невиждана ярост", това е достатъчно доказателство за безопасност! Да, ама не! ", коментира Марков
"Видно имитаторите вярват, че след като те самите се подложат на световен медицински експеримент с "невиждана ярост", това е достатъчно доказателство за безопасност! Да, ама не! ", коментира Марков Снимка: Николай Литов

Продуктовото позициониране на луксозни лекарства от овластените ни престъпници е вече в ход, също като неспиращите реклами на дамски превръзки, хапчета против разстройство, все по-мека тоалетна хартия и светкавично бързи кредити!

Това пише Николай Марков личния си фейсбук профил. Ето още от поста му: 

"Пръв този път не е вече ББ. И това малко ме притесни от липсата му на спортен хъс, защото се вижда, че новото поколение калинки, в лицето на здравния министър и почти военния погребален професор вече настъпват към държавното управление. Впрочем, самият Борисов /Калин войвода/ беше най-голямата калинка създадена в новата ни история, затова и наследниците му няма как да не бъдат същите. Имитатори.

Тези, които не ме познават добре смятат, че мразя всички и всичко и донякъде са прави. Които лично ме познават знаят, че имам тежка алергия не от хора, а от навиците им да имитират! Считам, че тази страст да не бъдеш себе си, защото знаеш, че си празен е пагубна за самия теб, обкръжението и дори за държавата. Страшна човешка напаст са днешните имитатори - съвременните кабинетни вируси с наистина невиждана ярост!

Мисля, че такива човекоподобни същества нямат способности да се погледнат критично отстрани и при всички случаи изгниват отвътре, именно защото формата и съдържанието им са несъвместими с живота на планетата. Стоят абсурдно, изглеждат нелепо и живеят само, за да имитират някого или нещо и нямат никакъв друг шанс за успешен живот на Земята.

Получихме уверение, че ваксините били безопасни и ефективни!?

Видно имитаторите вярват, че след като те самите се подложат на световен медицински експеримент с "невиждана ярост", това е достатъчно доказателство за безопасност! Да, ама не! Това не е никакво доказателство за нищо, освен за наличието на същества-хуманоиди, годни на автосугестия в каквато и да е посока и цел. В крайна сметка мечтите са безплатни, за разлика от цената на осребряването на риска, заради което вършат всичко. Глупавият човек се познава именно по степените на риска, които поема, за сметка на изцяло лична изгода - скрита, но практична полза."

Не се гнуся от човеци, а от делата им! Действия, които са обида за всяка здрава мисъл, родена от развит човешки интелект.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари