Николай Кръстев: Президентът на Украйна иска да покаже важността на Източния фланг

0
Целта е да не се развива конфликтът към Черноморието, смята журналистът
Целта е да не се развива конфликтът към Черноморието, смята журналистът Видео: NOVA

Целта е да не се развива конфликтът към Черноморието, смята журналистът

Визитата на украинския президент Володимир Зеленски е второ посещение в държава от Източния фланг на НАТО. Първото беше в Полша. Ние сме в Черноморския регион - ключов граничен район с Украйна и конфликта. Президентът на Украйна иска да покаже важността на Източния фланг, за да не се развива конфликта към Черноморието”. Това заяви журналистът Николай Кръстев, предава NOVA.

Посещението на украинския президент Володимир Зеленски ще постави България на външнополитическата карта. Страната ни отсъстваше от тази карта в последната година. В Европа и в НАТО нашият глас не се чуваше”, каза Весела Чернева, зам. директор на Европейския съвет за външна политика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Сатана Z
    Фланг е термин, който в сличая преднамерено се мъчите да го наложите! Ние все още се намираме далече от тъч-линията. Ама с простащината си - можете да ни направите и център-нападател...а ние сме само педали...мръсни и продажни...
  • 4
    1
    Аз пък
    Да ви еба майката на всички "€вроатлантици", да ви еба! Като толкова милеете за нацистите в усрайна, що не сте на фронта да ги защитавате от "лошите" руснаци, заедно с бащите и синовете си? Щото не ви стиска, нали, курви мръсни, продажни?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари