Николай Денков заминава за Атина

0
Българският премиер ще се срещне с премиера на Гърция Кириакос Мицотакис
Българският премиер ще се срещне с премиера на Гърция Кириакос Мицотакис Снимка: Продължаваме промяната / Facebook

Българският премиер ще се срещне с премиера на Гърция Кириакос Мицотакис

Министър-председателят акад. Николай Денков заминава на еднодневно посещение в Атина днес, 24 юли. Той ще се срещне с премиера на Гърция Кириакос Мицотакис.

В състава на българската делегация са също министърът на финансите Асен Василев, министърът на околната среда и водите Юлиан Попов, министърът на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков и министърът на енергетиката Румен Радев.

В началото на тази седмица акад. Денков се срещна с посланика на Гърция в София Алексиос Мариос Либеропулос, за да очертаят темите, които ще бъдат обсъдени в рамките на визитата в Атина. Премиерите на България и Гърция ще обменят мнения по начините за преодоляване на негативните последици от войната в Украйна за икономиката, енергетиката и сигурността, ще разгледат и перспективите за задълбочаване на двустранното сътрудничество между двете държави.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    А бе...
    А дано да го тресне инсултът в тия жеги, та да го върнат от гръцко в дървено пардесю! Живи предатели на България не са ѝ нужни!
  • 4
    1
    Казанската афера
    Да не се връща!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари