Николай Денков: Токът за бита няма да поскъпне

0
Цените ще се запазят без промяна до средата на следващата година
Цените ще се запазят без промяна до средата на следващата година Снимка: БГНЕС

Цените ще се запазят без промяна до средата на следващата година

Премиерът Николай Денков отново увери, че няма да има повишаване на цените на тока за битовите потребители и те ще се запазят без промяна до средата на следващата година, предаде БНР.

Това стана ясно по време на парламентарния блиц контрол, когато Денков отговаряше на въпрос на ГЕРБ за промените в Закона за енергетиката.

"Българските потребители ще бъдат защитени, дори приет в този вид, законът позволява да се приложат механизми, с които да се осигурят цени за битовите потребители, които да бъдат съвсем близки, даже би казал в предстоящия период същите, които имаме и в момента на регулирания пазар", обясни Денков.

Премиерът пое ангажимент да организира среща с енергийния министър и експерти още следващата седмица за гарантиране на въвеждането на нужните механизми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Русчуклия
    С камъни и сопи / като няма "Калашник"/ ...не с домати и яйца ...цените на тока са надути 20 %- 30%! Кютек по депутатите!
  • 3
    5
    един каза
    за бога братя не купувайте и после всички повярвали му духнаха супата
  • 2
    4
    Ей го
    Алф болен от левкимия. Бялата сура.
  • 15
    3
    *****************************************************************
    Майка ти сифилитик прокажен да еба!
  • 18
    2
    Русенец
    Кой ли ви вярва вече?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари