Николай Денков: Русия е последната, която може да говори за международно право

0
Ако Украйна използва ракетите, те ще бъдат за защита на хора, категоричен е премиерът
Ако Украйна използва ракетите, те ще бъдат за защита на хора, категоричен е премиерът Видео: bTV

Ако Украйна използва ракетите, те ще бъдат за защита на хора, категоричен е премиерът

Тези ракети или части от тях, ако бъдат използвани в Украйна, ще бъде за защита на градове като Киев, Одеса. Те са за противовъздушна охрана, не са нападателни ракети, ще бъдат използвани за защита на хора", това каза премиерът Николай Денков, предаде bTV.

"След всичко, което видяхме през последната година и половина, Русия е последната, която би могла да говори за спазване на международните договори“, каза още министърът-председателят.

Акад. Денков коментира и изявлението на ГЕРБ по темата с въглищните централи и твърденията, че се раздават средства на списък с фирми, свързани с Продължаваме промяната – Демократична България.

Тези изявления лъжат хората. Това са средства, които фирмите са казали, че са готови да инвестират, може би с някакво съфинансиране от страна на държавата, в бъдеще, когато бъде открита процедура за кандидатстване. Още на 15 август беше поставена т. нар. процедура за заявяване на намерение – изискване на Европейската комисия, което трябваше да покаже има ли желание от фирми да инвестират в тези региони. Тези, които искат да инвестират, са включени във въпросните списъци. Програмите тепърва ще се отварят за кандидатствате догодина“, обясни Николай Денков.

По думите му не става въпрос за пари, които ще получат тези фирми, а за инвестиции, които те трябва да направят, за да се осигурят работни места.

Премиерът коментира, че решението на ГЕРБ да не подкрепи предложението на ПП-ДБ 24 май да стане национален празник няма да повлияе на цялостната дискусия.

Няма сериозна драма в това. Това, което притеснява част от хората в Народното събрание, е че когато има спорни теми, те могат да попречат да не се гласуват най-важните въпроси. Най-важните въпроси днес са тези, свързани с правосъдната система. Очевидно е, че темата за националния празник няма да изчезне от само себе си. Темата ще остане, но може би няма да бъде решена в Конституцията“, каза министър-председателят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    Фики
    Ти пък Денков си първият академик, станал лице на мафията (Бойко и Пеевски) с най-голямо удоволствие.
  • 2
    5
    Сладур
    https://prikachi.net/image/6VCPf
  • 9
    4
    да попитам
    Как фотоволтаичен парк за 180 мил. евро отваря работни места ? Освен 50 циганина да го кастрят с тримерите и трима кабелджии да сменят някой изпечен кабел, голям трудов пазар разгръщате. За 180 мил. евро може да изасфалтирате и изремонтирате целия град по топ стандарти, че 30г. да не се разлопа нито едно бордюрче. Фотоволтаик ще строели педерастите.
  • 8
    3
    фена на Путин
    Израженията и езика на тялото на този откровен педераст крещят, че е некомпетентен по всичко за което го попитаха и че дори и лъже. Украйна преправя С-300 и ги изстрелва за нападения. Ненапразно последните и копнежи са изцяло за далекобойни ракети сторм шадоу и атакамс. На украйна не и пука за населението, никого не планира да защитава с тях. Ами ако утре наша С-300 порази руска правителствена сграда и избие десетки политици и държавни служители ? Денков ще поеме ли отговорност ? Жалък палячо !
  • 11
    2
    русенец
    Ако това са ни академиците, то колко ли по-големи дебили са доцентите? Бах мааму и малоумник!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари