Николай Денков отговаря на въпроси във Facebook

0
Премиерът отчита свършеното и посочва приоритетите до края на мандата
Премиерът отчита свършеното и посочва приоритетите до края на мандата

Премиерът отчита свършеното и посочва приоритетите до края на мандата

Министър-председателят Николай Денков ще отговаря на въпроси в страницата на правителството във "Фейсбук" по повод осем месеца от встъпването му в длъжност.

Той ще коментира свършеното от кабинета за изминалия период и най-важното до края на мандата. Предаването в реално време ще започне в 8 часа.

Сред вече зададените въпроси са за ротацията след 6 март и защо Денков е пожелал да бъде министър на външните работи в следващото правителство.

Има въпроси и за връщаните у нас мигранти от други европейски страни, има ли напредък в преговорите за членството ни в Шенген по суша, докъде е стигнало попълването на регулаторните органи. Могат да се задават въпроси и по време на директното излъчване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари