Николай Денков: Ние работим за енергетиците, а те работят срещу себе си

1
Аргументите за вота на недоверие са напълно измислени
Аргументите за вота на недоверие са напълно измислени

Аргументите за вота на недоверие са напълно измислени

В тях няма нищо, което да е съдържателно от гледна точка на икономика и енергетика. Има изкуствени страхове, които са разпалени от политици, правещи агитация. Това коментира премиерът Николай Денков, часове преди вотът на недоверие срещу кабинета му да бъде гласуван в парламента, предаде NOVA.

Министър-председателят коментира и заявката на БСП да започне да събира подписи за втори вот на недоверие така: „Значи втора серия от същото”.

Във връзка с недоволството на енергетиците, Денков поясни, че те всеки един момент могат да отидат на разговори с него. „Очаквам, че когато отмине тяхната емоция, ще разберат, че ние работим за тях, а те работят срещу себе си”, каза той.

Относно евакуацията от Израел, премиерът уточни: „С Мария Габриел сме се разбрали, че в момента, в който има група от българи, които трябва да се изведат оттам, ако е безопасно за полета, веднага ще бъде осигурен”.

Следващата седмица премиерът свиква Съвета по сигурността към Министерския съвет. „Целта е да се чуят докладите на различните служби и да се сравни информацията. И, ако трябва, да се вземат допълнителни мерки. Към момента не се нуждаем от такива”, уточни Денков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари