Николай Денков: Напрежение ще има през целия живот на този кабинет

1
Въпросът е напрежението да не счупи сглобката между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, заяви премиерът
Въпросът е напрежението да не счупи сглобката между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, заяви премиерът Снимка: БГНЕС

Въпросът е напрежението да не счупи сглобката между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, заяви премиерът

Нямам съмнение, че напрежение ще има през целия живот на този Министерски съвет. Това коментира премиерът Николай Денков, като изтъкна, че ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС са политически опоненти.

Заедно обаче можели да работят, защото много от целите били общи. „Имаме различия по подхода как да се бори корупцията. Въпросът е напрежението да не счупи сглобката”, подчерта министър-председателят, предава NOVA.

Във връзка с настояването на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС ВСС да спре процедурата по избор на нов главен прокурор, премиерът каза: „От гледна точка на промените, които трябва да се реализират през следващите няколко месеца, процедурата по избор на нов главен прокурор не изглежда адекватна”.

Като приоритетни Денков определи законите по Плана за възстановяване, както и приемането на Бюджет 2023. Той вярва че Асен Василев ще успее да договори спорните теми от план-сметката и тя ще бъде приета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Дгд
    Дано приключи още утре този живот и да бъдете изритани от страната мърши безподобни. Еничари скапани
  • 11
    1
    Добрата фея
    К'ъв живот, к'во правителство, бе, дейба ваш'та мама мръсна, вие сте американски вмирисани трупове! Дано се задавите с техните долари и да пукнете скоропостижно, гъзолизци продажни!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари