Николай Денков: МВР ще поеме нови задачи

0
Кабинетът започва подготовка за местните избори
Кабинетът започва подготовка за местните избори Снимка: БГНЕС

Кабинетът започва подготовка за местните избори

"Наред с опазването на обществения ред, борбата с незаконния трафик на мигранти, борбата с производството и разпространението на наркотици, осигуряване на безопасността по пътищата, МВР ще поеме и редица нови задачи, които трябва да изпълни качествено и в срок". Това заяви в началото на днешно правителствено заседание премиерът акад. Николай Денков, предава NOVA.

"Ще разпределим задачите на отговорните министерства, които са свързани с произвеждането на местните избори. Това са Министрество на вътрешните работи (МВР), Министерство на финансите (МФ), Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ), Министерство на правосъдието (МП) и Министерство на електронното управление (МЕУ)", посочи още той.

"Всяко от тези министерства поема специфични отговорности, с които трябва да се справи през следващите два месеца. И тези задачи трябва да се изпълнят съгласувано с Централната избирателна комисия (ЦИК)", каза още министър-председателят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    до седмия
    прав си, Зеленски спечели в двубоя с Порошенко, като обеща да спре военните действия в Донбас и да изпълни Минските споразумения! Само дето не изпълни нищо от обещаното! Явно в последните години е като епидемия да не си изпълняваш обещанията заради които си дошъл на власт!
  • -3
    7
    До шестия
    Явно тъпия си ти. След революцията от 2014 година не е президент Зеленски. Зеленски печели изборите 2019, а от 2014 до 2019 е Петро Порошенко. Чети Мурзилке, чети, стига да можеш да четеш
  • 6
    6
    до 5
    защо не спреш да повтаряш американска пропаганда като малоумен развален грамофон? не направиха ли нато преврат през 2014 в украйна и си сложиха тоя президент, който да слуша тях? не тормозиха ли украинците етническите руснаци в донбас още преди 2014? кажи ми каква е тайната да си по-тъп от собственото си лайно и да си вярваш толкова силно?
  • -2
    5
    русенец
    България не уважава съветска РуZZия. България ненавижда Путлер, както и Хитлер. България мрази да има войни, да избиват невинни хора, да се рушат и бомбардират училища, болници, родилни домове, детски градини. България мрази да се бомбардират силози със зърно, когато милиони хора умират от глад. България мрази всяко форма на шовинизъм. България помни как Русия се противопостави на Съединението и как детронира Батемберг. България помни бомбардировките на Варна и Балчик от Русия; България помни как генерал Иван Колев гонеше руските кавалеристи и те скачаха в Дунава с конете си, да се спасят от него; България помни как Съветска Русия се отблагодари на България и на Борис Трети, който не изпрати и нито един войник на Източния фронт, но това не попречи ватниците да обявят на България и да окупират страната ни. България помни всичко! И не забравя. Освен пуските подлоги и путлеристите в страната ни.
  • 5
    4
    до 3
    Крастав мръсен бесарабски безродник ! Хубаво ли ти е тук у нас скрит от мобилизационните отряди на Заебенски ? Покажи респект и уважение към държавата в която се криеш от вярна смърт и унищожение и си затваряй грозната неумита човка. България уважава Русия и така ще е завинаги. Със сигурност мога да ти кажа, че не уважава украйна и не харесва народът и. Секна ви нещо ентусиазма да размахвате флагчета и да квичите по площадите, реалното положение взе да стига до вас и се поумълчахте.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари