Делян Пеевски: Заставам твърдо зад МВР

0
Това беше като гангстерска битка на улицата и вие какво очаквате да направят тези момчета?
Това беше като гангстерска битка на улицата и вие какво очаквате да направят тези момчета? Видео: БНТ

Това беше като гангстерска битка на улицата и вие какво очаквате да направят тези момчета?

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски коментира изказването на премиера Николай Денков, че е готов да си подаде оставката, ако вътрешният министър не осъди полицейското насилие на протеста.

"Препоръчвам премиерът другият път като има такава ситуация, да излезе срещу тези хора. Това беше като гангстерска битка на улицата и вие какво очаквате да направят тези момчета? Те постъпиха абсолютно достойно и защитиха гражданите на София. Пълна подкрепа имат от мен за действията им. Заставам твърдо зад МВР", подчерта Пеевски, предаде БНТ.

"Изненадвам се от коментарите на Денков - всички лидери общуваме с министъра на МВР и сме се виждали с него, не мога да разбера това Радино вълнение в премиера. Ние сме в постоянен контакт с вътрешния министър и не само и това е нормално. Калин Стоянов каза, че има опит за влияние на назначаване на полицейски шефове, което аз казах, че не трябва да се допуска и че никой от нас няма право да назначава никой в МВР", подчерта Делян Пеевски.

Председателят на ПГ на ДПС обобщи, че работата по бюджета е на финалната права.

"Ще има среща за бюджета след малко, обсъждаме нещата, Асен Василев идва и ще разговаря с ДПС и ГЕРБ по темата, там няма проблеми, приключваме работа съвсем скоро. Във финансовия министър има много разум", каза Пеевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Guro
    Докога ще ни занимавате с простотиите на този разплут шопар.?
  • 7
    3
    Истината!
    ОПГ ГРОБ=ДПС! Антибългарски боклуци!!!
  • 10
    2
    Пеевси е прост популист
    Ако полицията използва насилие, каква е разликата между тях и тълпата или тия които насилват жените?! Насилието не се бори с насилие. Задачата на МВР е да пази обществения ред, като задържа нарушителите, а не да бие и създава революционна обстановка.
  • 5
    1
    Петър
    По добре стой при трактора
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари