Никола Минчев се включи в протеста на "Правосъдие за всеки"

0

Протести в подкрепа и против правителството се готвят днес и утре в София и големите градове в страната

МВР започна проверка на призиви за ескалация на напрежението на планираните протести тази седмица. Във вътрешното министерство е постъпила оперативно информация и множество сигнали за публикации в социалните мрежи. Проверката ще бъде на територията на цялата страна, а целта й е да установи провокатори.

В 18 часа в София започна протестът на "Правосъдие за всеки" под мотото "Марш за европейска България".

В него се включи и бившият вече председател на НС Никола Минчев, заместникът му Мирослав Иванов, както и депутатът от ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски, предава БНТ.

Вижте организацията на протестите пред Народното събрание в периода 21-23 юни

Протестът се организира пред президентството, защото по думите на организаторите, така те искат да напомнят на президента, че това са същите хора, излезли на площада преди две години.

Според плановете на организаторите, след като протестиращите се съберат пред президентството, се очаква да направят марш до Народното събрание, където ще се съберат с протеста в подкрепа на правителството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари