Две демонстрации в подкрепа на кабинета тази вечер в София

1
Едната вече започна пред Президентството
Едната вече започна пред Президентството Видео: NOVA

Едната вече започна пред Президентството

Протести за и срещу кабинета в няколко населени места на страната тази вечер.

Единият протест е организиран от „Правосъдие за всеки”. Шествието в подкрепа на правителството на Кирил Петков започна в 18:00 часа пред Президентството. То е под наслов „Марш за европейска България – в защита на парламентаризма и демокрацията”, предава NOVA.

Участниците заявяват, че ден преди вота на недоверие срещу кабинета трябва да се чуе гласът на свободните граждани след свалянето на Никола Минчев от поста му на председател на Народното събрание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари