Никола Минчев: Надяваме се тази седмица да мине Законът за защита от домашно насилие

0
Заместник-председателят на парламента не знаел дали ще има лидерска среща днес
Заместник-председателят на парламента не знаел дали ще има лидерска среща днес Снимка: Фейсбук

Заместник-председателят на парламента не знаел дали ще има лидерска среща днес

За „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ ) тази седмица е важен законът за защита от домашно насилие, който се надяваме да мине през пленарната зала, коментира пред журналисти в Народното събрание Никола Минчев от ПП-ДБ, който е и заместник-председател на парламента.

Като приоритет тази седмица за ПП-ДБ той отбеляза и двете декларации - за членството на Украйна в НАТО и тази, с която се призовава Висшият съдебен съвет да не пристъпва към избор на нов главен прокурор преди да има промени в структурата и състава му, предава БТА.

Минчев беше попитан дали днес ще има лидерска среща между първите две управляващи политически формации. Миналата седмица ръководителите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се договориха срещите между тях да бъдат регулярни всеки вторник, за да съгласуват какви въпроси влизат в Народното събрание и други важни теми на деня, по думите на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

Минчев обаче заяви, че не е част от формата на лидерската среща и не знае дали днес ще има такава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари