Ники Кънчев: Приятели, Чудото донякъде стана!

0
История за животоспасителна операция на човек с половин череп разказа Ники Кънчев
История за животоспасителна операция на човек с половин череп разказа Ники Кънчев Снимка: Facebook

История за животоспасителна операция на човек с половин череп разказа Ники Кънчев

Христо Чушков от Калофер е тежко пострадал при катастрофа и след лоша прогноза в България, той е в ръцете на специалисти от Турция. Сложната интервенция е успешна на първия си етап. Ето какво споделя Ники Кънчев:

Приятели, Чудото донякъде стана!

Христо Чушков от Калофер, Човека с половината череп, както стана известен след моите призиви да му помогнем и с почти нулеви шансове за живот ви поздравява на това видео.

Кимва два пъти с очи! И това е след почти година кома!

Кимва за да поздрави всички вас, които отделихте по някой лев за да му помогнете!

Видеото ми го изпрати от Истанбул неговата сестра Мария Чушкова. Мария изпусна онзи ден първия учебен ден, защото тя е учител в Пловдив, но сега мисията й е да върне на този свят братчето си и е неотклонно до него.

Ето разказа и новата молба на Мария към всички вас! След като пристигнахме в болницата в Истанбул една седмица Христо беше интензивно наблюдаван и изследван от д- р Исмаил в отделението по реанимация. Три седмици д-р Мюроба и екипът й се бореха да остранят инфекциите, с които дойдохме от България. И след като възпаленията отшумяха, се предприе основната операция, това, за което дойдохме - реконструкция на черепа. Многократно ни предупреждаваха, че е много рискована и може да настъпят усложнения. Първо - Христо е в будна кома, второ- податлив е на инфекции, и трето/най- страшното/ самото естество на операцията. Операцията беше миналия понеделник, направиха я професор Сердар Албайрак и доктор Тюркер Каранчи ..

Тежка, много тежка, по- тежка от очакваното. Кожата, която обхваща мозъка, е била впита в него на мястото, където няма череп/, а то беше половината от главата/. И въпреки всичко е мина без усложнения...

Още веднъж поклон към всички вас, които помогнахте. Ето досегашния отчет: всички заедно събрахме парите по-долу, които до стотинката са отишли за досегашното лечение на Христо.

Пей пал- 4000 лв

Револют- 8660 лв

Дарителска сметка- 38516, 70

Общо: 51 176, 70 лв

Сега семейството имат отчайваща нужда от нови 13 000 евро за операция на окото му. И последваща рехабилитация.

Начините да бъде помогнато на Христо са чрез:

Дарителската сметка на Христо:

Уникредит Булбанк АД

IBAN: BG33UNCR70001525383743

BIC: UNCRBGSF

Получател: Христо Вълев Чушков

Основание: Дарение

paypal.me/MariaChushkova

revolut.me/mariave53

Дарителски смс с текст DMS HRISTO на номер 17 777!

Не е нужно да давате хиляди, а да сме хиляди! Както всеки път сме!

Допреди един месец надежда за Христо нямаше, но всички вие му подарихте надежда на него и семейството му!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари