Ние сме такъв ташак държавичка, та няма накъде повече...

0
Една от снимките в репортажа на FRONT.BG, която показва как групи хора (не българи очевидно) се придвижват необезпокоявани през територията на държавата ни
Една от снимките в репортажа на FRONT.BG, която показва как групи хора (не българи очевидно) се придвижват необезпокоявани през територията на държавата ни Снимка: FRONT

След като репортажите на FRONT.BG опровергаха твърденията на властите, че има засилена гранична охрана и повишени мерки за сигурност в страната, персоналните разкази на очевидци в социалните мрежи също потвърдиха това.

Как се прекарват нелегалните у нас? Със стройна организация.  Групи от млади мъже си търсят автомобили с конкретни регистрационни номера, за да ги откарат.

Местните в граничните райони около Свиленград и границата с Турция ежедневно виждат това.

Ето го и разказа на Тодор Георгиев в социалната мрежа:

„Ние сме такъв ташак държавичка, та няма и накъде повече... Гледам сериозното изражение на Бъчварова относно "засиления контрол по границите" (разбирай туткане и бавене на пътуващите през Лесово и „Капитан Андреево”) и не мога да не споделя, че днес в с.Факия, на 7км от границата, в близост до вилата ми, към обяд на мегдана цъфнала поредната група от 30 млади мъже. Местният кръчмар ми звънна за преводач, щото единият "ломотел" нещо. Отзовах се и единия на чудесен английски (лек акцент на пущу) ми подаде листче с изписан регистрационен номер на автомобил (Сливен), който трябвало да ги чака, с въпроса дали не съм го виждал.
Междувременно, пристигна и подкрепление от 2 (двама) човека от гранична полиция и всички вкупом с кандърми зачакахме полицейска камионетка.Мъжагите имаха вид на бойци, стойка, поглед, изражение и тела на тренирани бойци.
Във Факия и околните села, това е почти ежедневие, уви...”.

Източник: FRONT
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари