Ние сме останките от миналото, управлявани от тинята на това минало

4
Длъжни сме да дадем ясен и категоричен отговор на диктаторското управление на ГЕРБ!
Длъжни сме да дадем ясен и категоричен отговор на диктаторското управление на ГЕРБ!

Младите хора са други хора.

С различна мисъл, самосъзнание и отношение към света.По-практични, но и по-безкомпромисни. Когато достигнат своята емоционална зрялост и намерят отговорите за смисъла и мястото си в социума, ще заявят правата си и ще ги отвоюват по най-добрия начин. Качествените млади българи у нас и в чужбина, които градят своите ценности върху неотменяемите правила за добро и зло, честност, доблест, справедливост са Спасителя на България.

Ние сме останките от миналото, управлявани от тинята на това минало. Объркани, без вяра и ясна представа за бъдещето, с оглозгана ценностна система, роби на съмнения и страх, жертви на случайността да се родим и живеем в различни времена с различни ценности.

Въпреки това и може би тъкмо заради това СМЕ ДЛЪЖНИ да направим единственото което можем днес – да отидем пред урните и да дадем ясен и категоричен отговор на диктаторското управление на ГЕРБ!

Ако сме много, ако сме заедно, всички опити за манипулация на изборите ще са безуспешни. Срещу два милиона гласа подмяната на гласове ще е нищожна. И обратното – при ниска активност манипулациите ще са по- голям процент - математика.

Това можем да направим.

ДЛЪЖНИ СМЕ! ДА ГО НАПРАВИМ!

Румяна Ченалова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари