Нидал Алгафари представя новия си роман в Русе

1
Премиерата ще бъде на 6 април
Премиерата ще бъде на 6 април

През следващата седмица в Русенската библиотека предстоят две интересни премиери.

Премиерите са на 4-ти и 6-ти април.

На 4 април от 17:30 ч. в Синята читалня на библиотеката ще бъде представена книгата „Дядо Стати Попов“ на Марин Маринов. Очакваме поредния урок по русезнание за всички, които са любопитни да узнаят малко известни факти за хората и събитията, предхождали свободата и независимостта на страната и по-специално ролята на русенци в национал-освободителното движение в Североизточна България. Книгата излиза от печат в началото на 2022 г. от издателство „Захарий Стоянов“. За премиерата ѝ в Русе идва Иван Гранитски, заедно с внука на автора Марин Маринов – Здравко Маринов.

Четири години след гостуването си в библиотеката, Нидал Алгафари отново ще се срещне с русенските читатели в зала Заседателна на 6 април (сряда), 18:00 ч. Повод за идването му в Русе е двутомният му роман „Рано или късно“. Действието в романа се основава на много действително случили се събития, преплетени в сюжетна линия, криволичеща между три периода - третото българско царство, опита за изграждане на социализъм и времето след разпада му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари