Нещата, които една жена не бива никога да прави заради мъж

1
Любовта си е любов, но тези неща са неприкосновени дори заради нея
Любовта си е любов, но тези неща са неприкосновени дори заради нея

Постоянно чуваме съвети за това какво трябва да направим, за любов към партньора, но сега е време да се научите, че никога не трябва да правите за един мъж, сподели Zajenata.bg.

1.Да се откажете от мечтите си

Вашите цели и мечти са важна част от вашия живот, те Ви мотивират и Ви правят щастлива. Ако вашият партньор пряко или косвено подсказва, че времето за постигането им отдавна е минало, може би е време да се замислите дали искате да бъдете с някой, който не вярва във Вас.

2. Да правите нещо срещу своите виждания

Никога не позволявайте на никого да ви се подиграва заради вашите убеждения и нагласи. Във всеки момент заслужавате уважение.

Разликите са неразделна част от ежедневието на една двойка и не трябва да има проблем, ако сте във връзка с някой, който уважава вашите мнения и съображения.

3. Да промените външния си вид

Той иска блондинка и вие вече мислите да боядисате косата си? Казва Ви, че имате излишни килограми и че трябва да отслабнете? Не трябва да толерираме такива отношения. Всяка промяна на външния вид трябва да бъде мотивирана от вътрешно желание.

4. Да намалите стандартите

Знаете какво искате, знаете как трябва и ходите по този път. Не се оставайте във връзка, в която не сте щастливи, не се задоволявайте с мъж, който не е достатъчно добър за вас.

5. Да игнорирате приятелите си

Недейте да бъдете една от онези жени, които напълно забравя своите приятели по искане на мъжа. Не го забравяйте своята компания и не забравяйте да намерите време за общуване с тези, които са били част от живота Ви, преди да влезе в него Вашия партньор.

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари