Нешка Робева с грандиозен концерт в зала „Булстрад Арена“

0

Нешка Робева постави началото на националното си турне по повод 15-тата годишнина от създаването на трупата си от родния си град Русе.

Това се случи тази вечер с грандиозен концерт в зала „Булстрад Арена“.

В него се включиха виртуозът на кларинета Иво Папазов – Ибряма и неговия оркестър „Тракия“. Особено се хареса на публиката циганския ансамбъл „Русска рома“ от Москва, които изпълниха обичани романси.

В концерта имаше по нещо за всеки – прекрасни изпълнения на български народни танци, балет, танго, казачок, циганска музика, придружена със съвършените, изключително професионални изпълнения на танцьорите от трупата на легендата на българската художествена гимнастика, а вече и култура – Нешка Робева.

Всъщност празничната програма включваше най-доброто от всички спектакли на нейната трупа, създадени досега. В тях бяха включени изпълненията на „Русска рома” и Иво Папазов, което се превърна в истински пир за душата, режисиран, естествено, от Нешка Робева.

След Русе, турнето продължава в Севлиево, Велико Търново, Варна, Бургас, Ямбол, Хасково, Свиленград, Пловдив, Самоков и Благоевград, а закючителният концерт ще бъде на 1 декември в Зала 1 на НДК в София. 

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари