Несъбитието Стефан Янев

0
Стефан Янев трудно ще пробие с партия, от този храст заек няма да изскочи, коментира Илиян Василев
Стефан Янев трудно ще пробие с партия, от този храст заек няма да изскочи, коментира Илиян Василев Снимка: NOVA

Несъбитието Янев

Стефан Янев трудно ще пробие с партия. Няма харизма, говори скучно. Нито оригинални идеи, нито нещо с което да грабне, да възхити. Нещо като политически вентрилоквист. На сергията му на пазара на политика, стара стока с висока цена. Не случайно появата му в политическото пространство беше през "служебния" вход, през президента и назначенията му Сам щеше да си остане в Щаба.

За партия трябва да имаш избиратели.

В нишата, в която се стреми да влезе, е пренаселено. Там са и Нинова, и Костадинов, и Манолова, ИТН и патриотите.

Сигурно е получил финансиране и пробва почвата за президентска партия. Радев да поеме партията, а той да стане президент. В този смисъл, поне от негова гледна точка, защо да не похарчи и усвои едни пари? В ролята на Медведев за Путин го готвят да замести Радев на президентския пост като му изтече мандата. Но и тази работа е ялова. Много рано тръгва. Пък и българинът трудно ще се върже на Радев -2. Но не пречи да пробват Решетников - 2.

От този храст заек няма да изскочи.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Е.М.У.
    И Мая Манолова и Янев ,ще дръпнат гласове от БСП ! Това и некадърната лакомия ,Нинова , погреба ''червените'' ! Няма да видят вече парламент !
  • -1
    1
    ykvwc
    Тоя нали по начало твърдеше, че няма да прави партия? Поредният марионетен проект, заложен като дълбока резерва в случай, че на Киро пародията не постигне целта си и падне преждевременно. Точно каквото се и случва в момента може би.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари