Нерегламентирани изкопни дейности текат в квартал „Родина“

3

Изкопни дейности от неизвестна фирма затварят улици без предупреждение, пише русенка във Фейсбук

Николета Иванова публикува информация в групата „Сигнали към Община Русе“ за изкопни действия, за които не е представено необходимото разрешение. Русенката е опитала да разбере коя фирма извършва работата, но като отговор е получила само това, че полагат кабели.

„В ж.к. „Родина 4“ от известно време текът изкопни дейности. Затварят улиците без предупреждение и без необходимите за това знаци. Във вчерашния ден са копали и пред моята къща. След като се върнах от работа, те още бяха там и копаеха. Попитах ги за какво копаят и от коя фирма са. Казаха само, че слагат кабели. Попитах ги за документи доказващи от коя фирма са, за разрешително за изкопни дейности, за проект, по който работят , но ми казаха, че нямат такива и да си ги търся в Общината. Днес обаче разбрах, че те нямат валидно разрешение за изкопни дейности. Моля, пълномощника на района да вземе отношение. Интересува ме и къде мога да видя проекта, в който е упоменато къде трябва да се поставят разпределителните им кутии. Благодаря предварително!“
Николета Иванова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 19
    1
    ЗАЕБИ ОБЩИНАТА
    Викай полиция!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари