"Непослушното" момче на театъра на 46

0

Непослушното дете на българският театър  навършва 46 години. 

Той е актьора с най-ласкавата фамилия, ярък талант, но и труден характер. Все по рядко имаме удоволствието да срещаме хора, които без никакво лицемерие ни казват всичко в очите и без страх и предразсъдъци кой какво ще си помисли, заявяват открито мнението си, нищо че от това често си патят, пише BIG5.

Иван Ласкин е от тази порода -  интересен събеседник, с леко чепатия си характер казва неща, които много от нас мислят, но не смеят да изрекат. Освен актьор той е хейтър, ловджия, рибар.

Буйният му характер идва още от детството. Роден е на 10 март 1970 г. в София. Бил изключително непослушно дете. Палел пощенските кутии на хората от блока, крадял череши, биел се с момчетата от другата махала.

Снимките на култовия "Васко да Гама" също не минават без сакатлъци. В един момент двамата с Женя (Илия Лингурски) трябвало да се снимат голи на една скала. Мощна вълна обаче заляла електрическите кабели, които дали на късо, а те двамата паднали във водата и без малко да се удавят. 

Сам признава, че има отвратителен характер и трудно премълчава. Преди време предизвика скандал с откровението си: "Българските интелектуалци са пръдльовци и не могат да измислят нищо ново". Актьорът обожава територията на България, но мрази всичко останало в нея. 

От негативизма в обществото намира утеха, като ходи по планините. Запален ловец и рибар. За актьора, по когото въздишат толкова фенки, риболовът е като отношението към жена - има си своите криви, удоволствия, върхови моменти. Смята платения риболов за простотия. Също и платената любов. "Обикновено ме харесват безплатно. Мисля, че жените са ми по-сигурни, отколкото рибата", хвали се Ласкин.

Днес сърцето му е отдадено на една - Александра Сърчаджиева и разбира се на малката София. 

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари