Краси Радков празнува рожден ден

0
Днес 52 години навършва човекът, който може да ни разсмее по всяко време - Краси Радков
Днес 52 години навършва човекът, който може да ни разсмее по всяко време - Краси Радков Снимка: Facebook

Днес 52 години навършва човекът, който може да ни разсмее по всяко време - Краси Радков

Днес своя рожден ден празнува всенародния любимец, човекът, който може да ни разсмее по всяко време - Краси Радков.

Краси Радков е роден на 24 април 1971 година в град Враца. Краси Радков завършва езикова гимназия с испански език в родния си град.

Първите си стъпки в театъра прави в младежката театрална група "ТЕМП". Дипломира се във ВИТИЗ през 1994 година в класа по актьорско майсторство за куклен театър на проф. Николина Георгиева. От 1995 до 2000 година работи в Драматичен театър - Враца, а от 2000 - в Сатиричния театър "Алеко Константинов".

Има над 30 роли с две номинации за Аскеер.

През 2003 година участва във филма на САЩ "Аз съм Дейвид" на режисьора Пол Фейг. От 2004 до 31 юли 2019 година работи в "Шоуто на Слави" и в театър Мелпомена. В "Шоуто на Слави" Радков прави много скечове, както на измислени герои, така и на съществуващи личности. Играе еднакво добре и мъжки, и женски роли. През 2012 година е член на журито на "България търси талант".

От 08 ноември 2019 година води шоуто "Вечерта на Северозапада" по 7/8 ТВ заедно с Борис Солтарийски и Георги Милчев - Годжи, а от март 2020 до 28 февруари 2021 година води рубриката "Златната рибка" по същата телевизия. От 11 септември 2021 година е водещ в "Маскираният певец" по Нова ТВ, заедно с Герасим Георгиев-Геро.

На 16 май 2022 година печели юбилейния сезон 10 на "Като две капки вода" по Нова ТВ. От 17 февруари 2023 година Краси Радков и прекрасната му съпруга Станислава Ганчева се присъединяват към водещия на най-романтичното шоу в българския ефир "Един за друг" - Емо Чолаков. Заедно те се включват в шеметното предизвикателство, за да убедят, че любовта е над всичко.

С пожелания за здраве, щастие и да не спира да ни радва!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари