Непълнолетен катастрофира, след като шофира пиян, в град Земен

1
17-годишният неправоспособен шофьор е бил с 1,25 промила алкохол в кръвта
17-годишният неправоспособен шофьор е бил с 1,25 промила алкохол в кръвта

17-годишният неправоспособен шофьор е бил с 1,25 промила алкохол в кръвта

Непълнолетен младеж, употребил алкохол, е управлявал лек автомобил, с който е причинил повреда на друго моторно-превозно средство (МПС). Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Перник.

Сигнал за инцидента е подаден около 04:00 часа тази нощ. Местни полицаи установили, че 17-годишен жител на град Земен е управлявал лек автомобил. Със същия той удря друго паркирано МПС в задната му част.

При изпробване на непълнолетния с техническо средство за алкохол са отчетени 1,25 промила в издишания въздух. Момчето е отказало кръвна проба за химичен анализ и е започнато бързо производство.

През миналата година полицията в Перник задържа зад волана 18-годишен след употреба на алкохол. Пробата на шофьора тогава отчете 2,05 промила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари