Неизвестен мъж заля с киселина гледачка на карти Таро в Пловдив

1
Нападателят бил с маска и ръкавици и напръскал с киселина трудноподвижната 52-годишна жена
Нападателят бил с маска и ръкавици и напръскал с киселина трудноподвижната 52-годишна жена Снимка: ТрафикНюз

Нападателят бил с маска и ръкавици и напръскал с киселина трудноподвижната 52-годишна жена

Известна в Пловдив гледачка на карти Таро е била залята с киселина днес, предаде TrafficNews.bg.

Днес, около 13:00 часа, мъж с маска и ръкавици е влязъл в апартамента на 52-годишната пловдивчанка Тони и я е напръскал с изгарящата течност. Инцидентът станал в комплекс "Оазис" на улица „Григор Божиков” № 6. По информация на медията ни 52-годишната жена е била трудноподвижна и за нея се е грижил друг човек. По тази причина входната врата на апартамента често стояла отключена и това улеснило проникването на нападателя.

Тони е една от търсените гледачки на карти Таро в Пловдив. Тя приемала доста клиенти в жилището си. Според хора от квартала тарифата ѝ варирала между 50 и 100 лева. По стените на жилището ѝ имало доста икони.

Към момента мотивите за нападението не са ясни, но вероятно са свързани с дейността, която врачката е развивала. Възможно е нападателят да е недоволен клиент, или съпруг на жена, която е прибягнала до услугите на гадателката.

Състоянието ѝ е стабилно, като по първоначални данни лицето на жената не е било засегнато сериозно. Тя е откарана в болница за медицински прегледи. След инцидента маскираният бързо е напуснал сградата, а в момента пловдивската полиция го издирва.

На мястото на инцидента са служители на Криминална полиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари